Filmbeelden van de zwembeweging die met de zwemschoen van BEPO aanzienlijk wordt verbeterd:Deze film is gemaakt door Rob Sports in Groningen. Het toont aan dat zwemschoen BEPO in korte tijd een belangrijk succes boekt bij een kind dat veel moeite had met de beenslag tijdens de schoolslag.


Zwemschoen Bèpo, een revolutie in het zwemonderwijs

 

 

De Bèpo is er in vier aantrekkelijke kleuren; elke maat heeft zijn eigen kleur. Kinderen weten na een keer precies welke schoen zij aan moeten doen. Een goede pasvorm zorgt voor een goede aansluiting op de voet en voorkomt irritatie of blaarvorming. Daarnaast is extra antislipprofiel aangebracht, zodat lopen geen probleem is.


Eigenschappen
 1. Elastisch en chloorbestendig
 2. Blijft drijven
 3. Vrolijke kleuren
 4. Elke maat mogelijk een eigen kleur
 5. Goede pasvorm
 6. Geen irritatie of blaarvorming
 7. Antislipprofiel
De zwemschoen is gemaakt van elastisch materiaal waardoor het kind de schoen makkelijk zelf aan en uit kan trekken.
Ook is de schoen gemaakt van chloorbestendig materiaal en blijft drijven.


Werking bij het sluiten van de beenslag
 1. Grotere afzet
 2. Versterking voorwaartse beweging
 3. Bij schoolslag en rugslagbeenslag
 4. Corrigerende werking
 5. Makkelijker uitdrijven
De zwemschoen zorgt tijdens het sluiten van de beenslag voor een grotere afzet die direct leidt tot een versterking van de voorwaartse beweging.
Dit gebeurt zowel bij de schoolslag als bij de rugslagbeenslag. De grotere afzet zorgt ervoor dat kinderen gemakkelijker uitdrijven.
Een bijkomend voordeel is de corrigerende werking van de schoenen. Deze voorkomt wreefslag of schaarslag. Het kind leert hierdoor sneller de juiste zwemslag aan en krijgt daardoor meer zelfvertrouwen. Het kind heeft meer plezier in het leren zwemmen. Verkrijgbaar in de maten: 28-29 / 30-31 / 32-33. Meerdere maten verschijnen binnenkort.


Voordelen
 1. Sneller juiste zwemslag
 2. Meer zelfvertrouwen
 3. Meer plezier in het leren zwemmen

Zwemschoen Bèpo, voor betere resultaten in het zwemonderwijs!